marți, 18 iunie 2013

Fettuccine cu zucchini

















Aceste paste sunt perfecte pentru cină sau pentru un prânz uşor. În plus, timpul lor de pregatire este foarte scurt aşa că veţi avea parte de o masă gustoasă şi rapidă. Ce să-ţi doreşti mai mult?

Ingrediente:
2 căţei usutroi
O lingură ulei de măsline
Un cub de unt
2-3 fileuri de anşoa
1 zucchini mare
3 linguri pesto
2 roşii uscate la soare în ulei
250 gr fettuccine verzi cu spanac şi busuioc (eu am folosit Giovanni Rana)
parmezan
piper

 











Se încălzeşte o tigaie/un wok la foc mediu, cu lingura de ulei de măsline, untul şi usturoiul feliat. Se adaugă apoi fileurile de anşoa si se sotează un pic până la adăugarea cubuleţelor de zucchini. Se asezonează cu piper proaspăt râşnit (chiar se simte diferenţa) şi se adaugă roşiile uscate feliate.
Separat se fierb pastele în apă sărată, pentru câteva minute – timpul specificat pe ambalaj. Se scurg de apă şi se amestecă cu sosul pesto. Se adaugă şi dovleceii şi se amestecă totul. Se rade parmezan deasupra şi se serveşte imediat.


Cum spuneam, sunt simple şi delicioase!



Enjoy it!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu